nosečnosti Simptomi prvih simptomov te pravice

Nosečnosti

nosečnosti
nosečnosti

Nosečnost simptomi je prvi češki simptomi prvi mesec nosečnosti, mnogi se sprašujejo. In kako skrbeti zase med nosečnostjo.

          Nosečnost je neverjetno dogodek v življenju človeka. In začetek obdobja, ki je srečen par. Čeprav je prva To bo posebno skrb za prvih nekaj mesecev, dokler rojstvu. V večini primerov lahko zazna nosečnost od prvih mesecih po obdobju preiskave, ki jih je sama ali v zdravniku lahko uporabljajo.

          Prav tako lahko sklepamo, primarne simptome pri prvem mesecu nosečnosti, kot tudi. To je zato, ker so simptomi fizične in nekateri izrazili mesto zdaj. Toda kaj opazimo? Danes imamo dobre informacije o nosečnosti času je bil prvi mesec ponavljajoče. Poskusimo pogledati na simptome in fizikalnih lastnostih matere med nosečnostjo, en mesec, kaj.

Poglej se pojavijo prvi simptomi mesecu nosečnosti.

          Ob vstopu nosečnosti v 1-3 tednih ne bo to jasno kažejo. Vendar pa je pojav viden v naslednjih štirih tednih.

 1. Pomanjkanje menstruacije

          Če obstajajo znaki menstruacijo vsakega. Lahko se domneva, da se lahko primarna povzroči nosečnosti. Razlog za to je, da v času nosečnosti, da je to zato, ker ob vstopu v nosečnosti že. Telo proizvaja hormon ključnega pomena nosečnosti hormonov imenovanih Prometheus Jesse Mojzesova je veliko. In ti hormoni bi bilo ukrepati za zaustavitev menstruacijo. In omogoča zdravo nosečnost. Ja, ampak, da bi bila posledica pomanjkanja menstruacije, rojstvo mesec sam. Včasih je lahko posledica hormonskih motenj ali maternici. Zato poskrbite, da spet dobro.

 2. Pogosto uriniranje

          Hormonski profili Jesse Mojzesova okrepiti. Povzroča pretok krvi v maternico in obloge stene maternice odebeli za zaščito in olajšajo razvoj in rast ploda, ta hormon profili Jesse Mojzesova povzroči tudi ledvice zrasla okoli. 1,5 cm, in da maternico in mehur širi. Povzroči občutek sitosti in si želite, da urinira pogosteje kot običajno tam.

 3. spolne želje so se spremenile.

          V prvem mesecu nosečnosti zaradi hormonskih sprememb in čustveni vpliv na okolje. Mama se lahko poveča spolno slo. Ali se nekateri lahko zmanjša. Ti simptomi se bo vrnil v normalno stanje, ko pride do nosečnosti v drugem četrtletju.

 4. utrujenost

          Mama bo občutek, da je manj sile. Utrujenost, in še več Telo potrebuje toliko energije pri razvoju ploda. Poleg tega so te energije se uporabljajo za prilagoditev notranjega okolja primeren za rast nerojenega otroka kot tudi. Zato bi morali izogniti uporabi sile zelo veliko.

 5. Jutro bolezen

          Jutro bolezen je posledica hitre rasti profilov hormonov in Mojzesova Jesse A. hormona estrogena, preveč. Jutranja slabost se lahko pojavijo v vsakem trenutku dneva. Simptomi se običajno začnejo v tretjem tednu nosečnosti in vedno boljši, ko gre za nosečnost v drugem četrtletju. Kadar je le mati le 50%, le da so jutranje slabosti.

 6. Občutljivost na diši več

          Ko v nosečnosti. Simptomi imenovani Super Vonj je simptom, da so naši nosovi občutljivi na vonjav vseh vrst, so nekaj posebnega. Menimo, slabo Ali kot vonj neke vrste, čeprav z njim seznanjeni prej. To lahko povzroči slabost in bruhanje.

 7. čudne želja

          ravni hormonov v prvem trimesečju nosečnosti poveča. Bo spremenila dojemanje okusa. Smiselno je, da bi jedli nekaj okusne. In morda čudno hrepenenje, ki ne more pojasniti, zakaj hočejo jesti. Tako kot hrana ali kislo.

Razvoj starosti enega meseca ploda.

          V prvih mesecih nosečnosti. Zarodek se hitro povečuje. Po že vgrajeni Ličinke izgledal mehurji na endometrij. Ob vstopu v četrtem tednu nosečnosti. Plod se bo začelo dogajati membrane. Amnijski tekočini, ki deluje za zaščito okolja pred zarodkov. Pretres, da je prišlo od zunaj. In temperature zarodki Znamka ličinke lahko premika k rasti različnih organov, kot tudi vir vode za ličinke tudi.

          Razvoj dojenčka v prvih mesecih lahko razdelimo na 1-4 tednov, so naslednji.

          1 teden po oploditvi Baby je tudi le majhne celice postopoma razdeljen na tri dele.

          ectoderm ali zunanja plast celic Ki se bo razvil v živčnega sistema, kože, las, zob in znojnic, mlečne žleze.

          mezoderma razvije v srcu žilni sistem mišično-skeletnega sistema In prebavni sistem

          endoderm bo razvil v organih, kot so pljuča, prebavil, jeter, trebušne slinavke in ščitnice.

          2 tedna se bo začel videti razvoj hrbtenjače in zadnji zarodka.

          Teden trije glavni organi začeli rasti. Otrokov srce začne pretepati v tem obdobju.

          Prav tako je zarodek je majhna vrečka, ki je pritrjena na hranilni mešiček. Ki je sestavljen iz številnih drobnih krvnih žil, ki se hranijo ličinke bo služil kot zarodek ne more absorbirati sama hrana. Ko ličinka raste, bo preklopi na ofenzivo na absorpcijo hrane iz matere.

Materinstvo slog en mesec

Prvi mesec po sebi bolje.

          V prvih mesecih nosečnosti. Da bi morali skrbeti zase več. Kot tudi ustvarjanje dobrih občutkov do sebe. Prednostno bi bilo treba zagotoviti ustrezen počitek in spanje. Dremež čez dan lahko energije še več. Ker med nosečnostjo, je telo enostavno utrujenosti. In bi morala zmanjšati aktivnosti, ki zahtevajo veliko energije. To naj bi bilo tudi, da gre k zdravniku za prenatalno nego in zdravo nosečnost po dogovoru močni.

          Morajo skrbeti tudi o hrani, več ne bi bilo treba na tešče ali dieto v tem času. In bi morala jesti zdravo prehrano. Morala dopolniti prehranskih beljakovin, kalcija, železa in folne kisline, kot tudi ustrezna. Če jeste dovolj. Tehtanje do pol kilograma na teden. Živila, ki naj bi nosečnice njeno preprečevanje. Hrana ali pijača, ki so koristne za zdravje, kot so alkohol. Ali jedo preveč sladica Ključ ne bi bilo vseeno kadijo.

Materinstvo slog en mesec

Prvi mesec dobro jesti - ni dobro.

          ko je noseča

          Folno kislino in vitamine. Da bi bilo rdečih krvnih celic in zdrave celice zarodka. Moral bi prejeti folno kislino. In multivitaminski dan do 4.000 mg na dan. Od časa pred nosečnostjo Do konca 12. tedna

          Hranila so veliko železa. Se zarodki vsajeni v maternico oblogo. Moral bi dobiti hranila, ki vsebuje veliko železa, kot so meso, jetra, jajca, žita, itd ustvariti hemoglobina, da prenašajo kisik do ličinke fly.

          Jejte hrano, ki vsebuje veliko beljakovin Ker so prisotne v beljakovinami pomagati svojim otrokom z dovolj dobav za gradnjo organov aminokisline.

          Jejte pogosteje S povečanjem svetlobe do 2-3 obroke, poleg obroku tri obroke.

          Jedo zelenjave in polnozrnatih ali fižol iz različnih vrst, da bi povečali količino vlaknin v telesu.

          Pitje zadostne količine vode Pijte vsaj dva kozarca mleka in sadnih sokov, za dodajanje vitaminov v telesu. Vendar pa ne pijte sadnih napitkov. Ne boste dobili vitaminov v sadju.

          Jejte mastne ribe in ribje maščobe v znesku, ki je enak polno korist.

          Bi morali omejiti jedo hrano z manj maščobe in olja pri kuhanju.

          Omejite vnos predelanih živil. Ali fermentirana živila, ki pogosto vsebujejo veliko soli. In ne smejo uživati ​​MSG.

          Omejiti sladkarije in druge prigrizke, ki vsebujejo začimbe v prahu.

         Večina vrst hrane se je treba izogibati, saj lahko vpliva na njihovo zdravje in nerojeni otrok so.

          Jajca, kuhana surovo ali manj kuhano jajca. To so lahko okužene s salmonelo, bakterije. To povzroča povišana telesna temperatura, bruhanje in drisko.

          Različne vrste mesa, ki je bilo kuhano, dokler storiti.

          Mleko in sir gredo tudi skozi proces sterilizacije.

          Količina hrane, ki vsebuje veliko vitamina A. Ker če bi bilo več kot 10.000 IU vitamina A lahko povzroči posledice na plod.

          Hrana z bakterijo, imenovano Listeria, kot krompirjevo solato.

          Hrana ali hrana, ki je bila ogrevajo s toploto, vendar vročina ni delovala.

          Rib, kot so trske Dabegin mečarico, tuna in morskega psa, saj so te ribe naravno vsebujejo živega srebra, ki je škodljivo za razvijajoči se živčni sistem otroka.

          Arašidi, tako med nosečnostjo in med dojenjem. Še posebej v družinah z zgodovino alergij.

          Pijače, ki vsebujejo alkohol To lahko povzroči negativno vpliva na razvoj možganov pri dojenčkih.

          Pijače, ki vsebujejo kofein.

Bolezni ali zapletov s katerimi se srečujejo v prvem mesecu nosečnosti.

 Tveganje za spontani splav

          Rahla krvavitev iz nožnice lahko znak nosečnosti. To se krvne žile povzroča v posteljico vgrajenih vrtati v njo. Vzrok krvavitev med menstruacijo bilo pričakovano. Ampak to ne bi smelo biti tako prekomerno krvavitev. To bi lahko bil znak pretrgal povezave ožilja med materjo in otrokom. Ali pa morda ne bi bilo moč na maternično sluznico, kar lahko povzroči krvavitve in posledično splav. Torej, če imate svetlo rdeča kri iz nožnice v prevelikih količinah. In bolečine v trebuhu z, nato pa takoj poiskati zdravniško pomoč.

 nihanje razpoloženja

          To je zato, ker so ravni hormonov spremenljiva. Vendar pa bodo ti simptomi izginejo, ko vstopijo nosečnosti v drugem četrtletju preveč.

Materinstvo slog en mesec

Enomesečni vaja ali ne.

          V prvem mesecu nosečnosti dalje. Izogibajte naporno vadbo v času nosečnosti, ker so druge vrste ponavadi že enostavno izčrpana. Če lahko naporna vadba izčrpa hitreje. Moral bi rahlo izvaja na telo, da se premaknete. Ta vaja med nosečnostjo lahko pomaga zmanjšati zaprtje, krči, bolečine v hrbtu, boljši spanec in stres razbremenilna. Preprečevanje depresije med nosečnostjo.

          Poleg tega vadba tudi pomaga oblikovati in zagotoviti hitrejšo vrnitev v normalno stanje, kot dobro. Vaja, lahko nosečnost vključuje jogo držo preprost, hojo ali tek, plavanje, ples rahlo ali kolesarske steze so grobo preveč in zračne obrambe. lahko pomagajo matere niso bile prizadete. Eden naj se izogibajo vadbe ali šport, ki zahteva zelo močna in zelo škodljiva. Zdrava Nosečnost dovolj močna

Smernice in navodila.

          Da naj bi oče in mati bo pripravljen v začetku oskrbo nosečnosti in na področju prostorskega načrtovanja z branjem knjige Vodnik po nosečnosti in porodu pripravo. Ker preden se zavedamo, da nosečnost. Otrok je razvil dovolj, da imajo že zgodilo več pomembnih organov. Starši naj bi poskrbel za načrtovanje nosečnosti vnaprej.

          V dveh tednih po oploditvi se bo začelo razvijati hrbtenjače in zadnji zarodka. Med tritedenskem obdobju nekaj glavnih organov nastajajo. Če dobiš toksine, kot so določena zdravila, pitje, kajenje, lahko strupene kemikalije ali klice povzročila plodu z invalidnostjo in splava ven. Zarodki z nepravilnostmi nepravilnosti kromosomske in hude, da bi bilo štrli ven sama. Morate biti še posebej previdni.

          Še ena stvar, ki jo je treba upoštevati, je. V tem obdobju je mati enotedenski (končal 3) otroka pri srcu jo začeli bije. Torej skrbeti zase več.

          V prvem mesecu nosečnosti v prvem obdobju, je zelo pomembna. Ker se zarodki zrasla. Če smo v celoti spoštovati in skrbeti zanj. Rast se bo gladko. Mati bo rodila zdravega otroka popolnoma iz mojih oči vidijo svet. Prav tako pomaga, da ste zdravi preveč.

prvi znaki nosečnosti pred izostankom menstruacije
znaki nosečnosti v prvem tednu
znaki nosecnosti v prvih tednih
najzgodnejši znaki nosečnosti
znaki nosečnosti izcedek
znaki nosečnosti pred menstruacijo
nosečnost znaki za punčko
znaki menstruacije

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 nosečnosti. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top