znaki menstruacije

znaki menstruacije
znaki menstruacije
znaki menstruacije

med menstruacijo Paleta čustvenih in telesnih motenj dovolj. Toda vemo, da smo to obdobje, ko. Danes smo opazili pred menstruacijo preveč.

         Dekleta še vedno veliko časa v času predmenstrualnega in menstruacije so skoraj druga oseba zdaj. Ker če je to psihičnega ali fizičnega stanja je pogosto spremeni v prvem obdobju. Gospoda Massachusetts General Hospital, je dejal. Ženske, starejše od 85%, ponavadi imajo nekatere simptome pred menstruacijo. Ali je nihanje razpoloženja. Telo je pokazala znake ali simptome teh simptomov, se imenuje predmenstrualnega sindroma ali PMS.

         Vzrok ni znan. Predpostavlja se, da se spremembe v ravni hormonov povzroča, zlasti estrogen progestogeni PC Rhone. (Progesteron), ki se pojavi po ovulaciji. (Če ni ovulacije cikel, ni bilo proizvodnje hormonov, ki jih je državni cesti) je tudi ugotovila. simptomi Snovi v telesu se imenuje serotonin funkcijo (serotonin) v možganih zmanjša. Uporaba tega dela, povezanega z nadzorujejo čustva, jeza in lakote, in ko je snov zmanjša preveč, je prišlo v bolj resnih simptomov. Ta ukrep Puu zahteva pritisnite Com informacije iz mesta. livestrong.com Da mi poveš Oglejmo si simptome, preden je kaj menstruacije.

     prebavne motnje

         Bolnišnice v Massachusettsu so poročali, da. Veliko žensk nima simptomov, bolečine v trebuhu, krči, driska, zaprtje, slabost, bruhanje ali celo v dneh pred menstruacijo. Poleg tega bo apetit poveča tudi. Ki je vir teže med menstruacijo.

     nihanje razpoloženja

         V prvem obdobju Mnoge ženske so zelo čustvene motnje. V nekaterih primerih lahko pride do čustveno, preveč občutljiva, razdražena, jezen, depresivni ali lahko jok. Ali nekatere od simptomov, povezanih z anksioznostjo. Prav tako ima težave s spanjem. Obstajajo jasni znaki izolirati iz družbe, so se oddaljili tako pozabiti, imam tudi težave s koncentracijo, preveč.

     Koži prijazna

         Da mnogi mladi še nikoli niso doživeli akne in predmenstrualnega bolečine v prsih, prav gotovo. Poleg tega, pre-menstrualni simptomi na kožo, ima tudi drugo. Kot so vnetja iz nič. Ali otrplost v nogah z roko. V nekaterih primerih, otekanje obraza in nog, kot tudi.

     utrujenost

         Utrujenost in utrujenost. Običajno se pojavi v prvem obdobju. Zaradi krvni sladkor pade seveda v prejšnjem obdobju.

     Simptomi bolezni poslabšanja.

         V prvem obdobju, skupina žensk z epilepsijo, astmo, alergije, in z njimi povezanih bolezni, kot so bolezni vezivnega tkiva, revmatoidnega artritisa ali SLE lahko simptomi težje, ki mora biti zelo previdni.

     Drugi simptomi

         V prvem obdobju Poleg simptomov zgoraj omenjenih obstajajo še drugi znaki, ki kažejo podobno kot glavobol, omotica, omedlevica, hiter srčni utrip, občutek vroče utripa, bolečine v sklepih, mišične krče, težave vida, konjunktivitis. in da je vnetje sluznice očesa. Poleg tega so nekatere ženske raje seksajo v prvem obdobju.

         Čeprav so mnogi ljudje seznanjeni s simptomi predmenstrualnega nazaj. Vendar pa ne smemo pozabiti ali prezreti. Morda zato, ker so nekateri simptomi, ki kažejo nenormalne telesne poškodbe. Tako so ženske, priporočamo, da se opazujejo redno tukaj.

iskanje : znaki menstruacije, znaki menstruacije ali nosečnosti, prvi znaki menstruacije, znaki nosečnosti v prvem tednu, najzgodnejši znaki nosečnosti, znaki nosecnosti v prvih tednih, znaki nosečnosti beli tok, znaki nosečnosti izcedek, prvi znaki nosečnosti napihnjenost

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 nosečnosti. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top